Zij aan zij met BoBunny Prairy Chic

Wat een prachtige lijn heeft BoBunny uitgebracht. Het papier is echt heerlijk vrolijk met zachte kleuren en toch een beetje stoer.

lo 046 zij aan zij 1kl lo 046 zij aan zij 2kl lo 046 zij aan zij 3kl

Ik heb heel veel laagjes gemaakt. Ook heb ik mijn randponsen flink gebruikt. Overal randjes met cardstock en kraft gemaakt. Ook losse bloemen gemaakt met behulp van mijn randponsen, door ze aan beide zijden te ponsen. Het is even puzzelen, maar het geeft wel een leuk effect. In het hart van de geponste bloemen heb ik een bijpassende jewel van de lijn geplakt.
En her en der heb ik stukjes washi tape geplakt, vooral onder het dessinpapier. Het geeft net even een oppepper.

Rechtsbovenin heb ik een strookje papier op wat randjes en washitape geplakt. Eronder een rub-on (dat kant randje) en een heleboel laagjes vlaggetjes geplakt. Daar en onder de foto nog een jewel randje.

Links bovenin heb ik een label in een vakje. Dit label kan er dus uit. Op dit label heb ik een gedicht geprint. Dit gedicht is voor mijn dochter, voor als ze wat ouder is (daarom zit het ook verstopt). Het printen is best makkelijk, maar je printer moet wel een handinvoer hebben.
Print de tekst op een standaard wit printvel (via de handinvoer). Leg het stuk papier waarop je wil printen precies over de tekst en plak het vast met schilderstape of niet permanente lijm. Het moet stevig vast zitten (niet midden in de printer loslaten), maar ook niet zo vast dat je het papier scheurt bij het loshalen. Leg je vel papier met het stukje papier erop weer in de handinvoer en print nog een keer.

lo 046 zij aan zij 4kl

Gebruikte materialen:
BoBunny Prairy Chic dessinpapier, rub-ons & jewels.
Cardstock & Kraft, Washi tape en de rest uit eigen voorraad.

3 thoughts on “Zij aan zij met BoBunny Prairy Chic

  1. Hij is prachtig Annemarie!! Super al die laagjes, al die details en natuurlijk het gedicht. Kortom; weer een top-lootje! Groetjes,Brenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *