Wishes and dreams | LouLou

Ook dit bericht doet mee aan de win actie.

Wishes & dreams.
Alleen de naam is al mooi. Het papier is ook prachtig. Er zit een vel vol labeltjes bij, daar kun je zulke leuke dingen mee doen. Ik werd bijna verleid tot een mini, maar ik heb niet genoeg foto’s van mijn onderwerp:

lo 048 Wishes and dreams

Altijd heb ik een kat gewild en het kon niet. Maar inmiddels weet ik dat bepaalde rassen waarschijnlijk wel kunnen. Binnenkort gaan we dit schatje in het echt bekijken en flink besnuffelen. Als ik niet ga niezen, wordt ze van ons. Wat een droppie he?
Dan wordt mijn wens en droom dus werkelijkheid.

Gebruikte materialen:
Prima Marketing Wishes & Dreams designpaper & washi tape words.
Petaloo Darjeeling Mini Pearl Daisies – Teal/Aqua & Darjeeling Wild Mini Blossoms – Aqua.
Color Core Cardstock & wit cardstock.
Distress inkt peacock feathers.

8 thoughts on “Wishes and dreams | LouLou

  1. fijn dat jouw droom werkelijkehid wordt, en al heb je je drrom nog niet in het echt met deze lay-out kun je er dagelijks van genieten, een werkelijk schitterende lay-out, heel leuk gedaan.

  2. Aaaah wat een scheetje!! Adorable!!Ik hoop dat ze je niet aan het niezen brengt als je haar gaat bekijken! Ik vind je LO ook weer een plaatje:) Die blauwe hartjes-met -hartjes stansjes staan er heel mooi bij. Groetjes,Brenda

  3. Wat een prachtige LO en het is en schatje hoor! Mij is ook altijd verteld dat ik allergisch was voor dieren. Gelukkig ben ik er over heen gegroeid. Ik hoop voor je dat je op deze niet reageert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *