Scrapberry’s & Gelatos

Hallo,

 

deze keer heb ik een layout gemaakt met Gelatos en een 6×6 papierblokje van Scrapberry’s. Er zijn zoveel kleurtjes van Gelatos dat het volgens mij altijd passend te maken is bij je designpapier.

 

DSC_0305_zpsyka14i1r

Ik heb voor mijn layout twee kleuren blauw (Cotton Candy en Blueberry) en roze (Bubble Gum) en rood (Red Cherry) gebruikt. Als ondergrond op het witte kraft cardstock heb ik nog witte gesso gesmeerd. Dan lopen de kleurtjes mooier uit als je ze nat hebt gesprayed, vind ik.

Vervolgens heb ik met een mask en structuurpasta de witte stippen aangebracht. Verder de achtergrond afgemaakt met enkele  stempels van Scrapberry’s.

Ik heb verschillende velletjes van het designpapier eigenlijk simpelweg gestapeld (met hier en daar wat doilies en draadjes ertussen) en aan elkaar geniet. Onder de foto nog wat extra diepte gecreëerd door er een stukje karton(van een doos zeg maar) onder de plakken. Tot slot de layout afgemaakt met hartjes, lekker veel bloemen , twine en voor de titel houten lettertjes.

DSC_0306

DSC_0307

Ik blijf het leuk vinden, dat wire thread van Prima Marketing. Heel makkelijk rond te krijgen en te buigen en met een klein knijpertje blijft het heel goed zitten.

DSC_0308

DSC_0309

DSC_0310

DSC_0311

DSC_0314

Ik zou zeggen, probeer het gewoon eens, die Gelatos. Je zult zien dat er heel veel mogelijkheden mee zijn! Op YouTube /Pinterest zijn ook enorm veel voorbeeld-filmpjes te vinden om je op weg te helpen.

Bedankt voor het langskomen hier bij HobbyResort en tot de volgende post!

Groetjes,

Brenda xx

One thought on “Scrapberry’s & Gelatos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *