Romantische lo met SEI

Valentijn komt eraan en ook al doen wij er persoonlijk niets aan, het is toch leuk om even iets romantisch te maken. Hubby vond het in ieder geval erg leuk.

Hobbyresort lo 07-06-2001

Hobbyresort lo 07-06-2001 detail

Ik wilde al heel lang een trouwfoto scrappen en nu kreeg ik dit prachtige papier van Sei. Ik wist meteen dat ik deze foto erbij ging gebruiken. Destijds (2001) scrapte ik nog niet. Alle trouwfoto’s zitten vastgeplakt in een prachtig album (kant en klaar van de fotograaf), dus ik heb geen losse¬†trouwfoto’s waar ik mee kan scrappen, behalve 2 in een lijst. Dit is er 1 van. Die andere lijst ga ik binnenkort ook maar eens open trekken ūüėČ

De grote witte bloemen heb ik zelf gemaakt met organza.
Zo maak je ze:
Knip verschillende cirkels (hoeft niet precies rond) uit de stof. Hou het randje van een cirkel voorzichtig bij een waxinelichtje. De stof krimpt dan. Niet te dicht bij houden, want dan vat het vlam. Doe het buiten of in je spoelbak voor de veiligheid. Organza vat erg makkelijk vlam, pas dus goed op!!
Als je verschillende formaten heb, stapel ze dan op elkaar en doe er een brad door. Je kunt ze eventueel ook nog kleuren met glimmermist.

Gebruikte materialen:
Sei White Elegance Tiara & Brocade, Bazzill cardstock wit, blending tool, Distress inkt Antique linen, kant, doily en bloemen centers van Nellie Snellen, lampje, swirl en bloemen van Prima, bloemen van Maya Road, randpons Martha Stewart, bingo kaart Kaiserskraft en verder nog wat uit eigen voorraad.

6 thoughts on “Romantische lo met SEI

  1. Ooooh mooi Annemarie!! Heerlijk romantisch & mooie foto!! Prachtig die hele layout in het wit. Je organza bloemen vind ik ge-wel-dig!!
    Groetjes,Brenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *