Kaartje

Omdat wij over een paar weken ons tweede kindje verwachten heb ik mijn eigen scrapkamertje op moeten geven. Om al mijn verzamelde spulletjes een plekje te geven heb ik nu een grote Ikea-kast waarin ik al mijn spullen kwijt moest. Dat was nogal een uitdaging, heb veel spullen weggedaan en de rest getracht netjes op te bergen.

Laatste maakte ik al een kaartje met restjes, maar na mijn opruimsessie kwam ik nog meer restjes tegen. Tijd dus om een en ander te gaan gebruiken.

Deze keer dus weer een kaartje met restjes papier.

2016-04-28 20.10.31

Ik had ook veel restjes cardstock, zonde om weg te gooien. Dus sterretje geknipt van kraft. En een wit stuk bestempeld met een stempel en grijze inkt . Dan wat restjes designpapier en plakken maar.

Afgemaakt met wat pailletten en weer een restje naaigaren (leuk detail, deze heeft mijn moeder ongeveer 25 jaar geleden gebruikt voor het naaien van een jurk voor mij). Tot slot nog wat mini-alfa’s en klaar is het kaartje.

Linda

Ps. de komende tijd zal ik nog wel meer babykaartjes plaatsen, aangezien er nogal wat dames in mijn omgeving een kleintje verwachten.

One thought on “Kaartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *