Gewoon kaartjes…

Op een of andere manier zit ik ineens in mijn kaartjes-periode zal ik maar zeggen. Soms heb ik dat, dan heb ik gewoon zin om een heleboel kaartjes te maken. Kortom, aan de slag.

Het zijn totaal verschillende kaartjes geworden maar dat ben ik ook… ik roep wel eens: ik heb geen stijl hahaha de ene keer vintage, dan strak en eenvoudig…

Scrapberry’s heeft ontzettend leuke PL vellen… dus ik wilde daar leuk mee gaan PL-len… maar toen. toen zat ik ineens in mijn kaartjes-periode dus ja… dan zie je dat je met PL kaartjes dus ook hele leuke normale kaarten kan maken!

2015-05-08 15.09.22
Deze valt in de categorie strak zoals jullie zien… De glazen bolletjes zijn gemaakt met een clear Perlen pen.. zo leuk!

2015-05-08 15.15.43
Deze is gemaakt met zo’n superleuk blokje van Studio Light (nummer 11). Wat een gaaf papier is dat toch. Iets meer vintage maar nog niet heel hysterisch natuurlijk, ik probeerde een soort van ‘kan ook voor mannen’ kaart te maken 🙂

Met de restjes van die twee velletjes van het vorige kaartje maakte ik dit kaartje:

 

 

 

 

2015-05-14 09.24.15 2015-05-14 09.24.27

 

 

Ik probeer altijd restjes papier zoveel mogelijk op te maken.. vind het gewoon zonde om zulk mooi papier weg te gooien. Zelfs kleine strookjes probeer ik nog te verwerken… Hier heb ik weer lekker de randjes gedistressed, en wat Prima wire thread verwerkt, zo leuk!! Het stempeltje is van Hot Of The Press overigens… superleuk met verschillende tekstjes voor in het frame en écht goed geprijsd!

Gewoon hele verschillende maar simpele kaartjes waarmee je ziet dat je niet altijd enorme hoeveelheden spullen nodig hebt om toch een leuk kaartje te kunnen maken.

Groetjes!
Petra

Gebruikte materialen:

ScrapBerry’s scrapvel Everyday Celebrate

Waxed Cord

Washi Tape: Trendy Tape Zig Zag Summer

Parelpennen

Studiolight paperpad (nummer 11)

Wide Eyelets Warm Metal

Distress Inkt

Scrapberry’s lint (versailles)

Prima Wire Thread (dusty)

Hot Of The Press stempeltje (ticket)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *