Gevaarlijke piraten

Vorig weekend op de beurs in Hardenberg kreeg ik de prachtige nieuwe lijn van My Minds Eye Collectable Memorable mee om wat mee te maken. Wat een heerlijke vrolijke lijn! Daar past deze zomerse foto perfect bij.

lo 043 gevaarlijke piraten 1 kl

lo 043 gevaarlijke piraten 2 kl

Wat zien ze er gevaarlijk uit he?
Ze waren net 4 toen we in september op vakantie zijn geweest in Turkije.

Links bovenin en rechtsonder heb ik mijn favoriete mask gebruikt met modeling paste. Als het droog is met een lichte kleur glimmermist erover. Vervolgens heb ik met roze, blauwe en bordeaux rode glimmermist spetters gemaakt. Dit doe je zo: Je draait de top eraf en met het slangetje gooi je dan de spetters. Zorg dat je werkblad leeg is: mikken lukt namelijk niet.
Van het designpapier heb ik van een aantal dessins vierkantjes van 7,5 cm gesneden en deze daarna doormidden gesneden. Er passen dan 3 driehoeken op een rij (heel klein beetje overlappen en uit laten steken). Ik heb 4 rijen boven elkaar gemaakt. Met potlood heb ik 4 strepen getrokken, elke rij ruim 1cm hoger. Bij de bovenste rij heb ik de gaten afgewerkt met washi tape.
Onder de foto heb ik de rest stroken en driehoeken geplakt.
Alle randjes heb ik met distress inkt (peacock feathers) bewerkt.
De titel heb ik met mijn sil uitgesneden uit dessinpapier. Daarna met dezelfde distressinkt nog gekleurd mbv de blender.
Daarna een strookje uit het journal dessinpapier gesneden en daar de tekst bij geschreven.
Als laatste her en der nog wat stukjes washi tape, bloemen en knoopjes geplakt.

Gebruikte materialen:
Bazzil cardstock, My Minds Eye Collectable Memorable diverse dessins, glimmermist, mask Mr Huey’s, distress inkt, blender washi tape.

8 thoughts on “Gevaarlijke piraten

 1. Wat weer een mooie LO Annemarie!! Heerlijke snoetjes op de foto en wat geweldig papier!Leuk met al die blokjes designpapier! Vind je chevrons met modelling paste ook heel mooi. Hoe langer ik kijk hoe meer leuke details ik zie 🙂 Die spetters in verschillende kleuren zijn ook zo leuk en die washi-tape (hebbuh!!)Kortom: weer een hele mooie LO Annemarie! Groetjes.Brenda

 2. Wat een vrolijke layout, Annemarie! En wat een leuk idee om een border te maken met vierkantjes!!
  En bedankt voor de waarschuwing wat de inktspetters betreft. Ik heb helaas ervaring met het feit dat mikken niet lukt ;-)))

  XXXJenneke

 3. Een prachtige layout heb je weer gemaakt Annemarie, en wat een heerlijk vrolijk/fris papier !! modelingpasta staat nog bij mij op het verlanglijstje, toch maar eens aanschaffen,
  groetjes,
  Wiebine

 4. ik vind m zo gaaf!! Mooie papierlijn!! Twijfel toch of ik m niet aan ga schaffen..

  Leuk dat je dit keer de bloemen thuis hebt gelaten, vast erg moeilijk voor je hihihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *