Design Team

Hier presenteren wij het HobbyResort Design Team. Klik op een foto om naar het persoonlijke blog van de designer te gaan!

Mijn naam is Annemarie, getrouwd en moeder van een tweeling Max & Julia (2004). Met z’n vieren wonen we in het mooie Meppel. Ik werk 3 dagen in de week als verkoop binnendienst bij een technisch bedrijf. Creatief ben ik altijd al geweest, maar sinds een paar jaar echt verslaafd aan scrappen. Begonnen met scrapkaarten en stempelen en vervolgens lay-outs, mini albums, labels en home deco. Naast het scrappen, haak & brei ik en maak ik ook graag mixed media in de vorm van canvassen, art journal en ik hou nu voor een jaar een journal/project life bij. Ik ben gek op heldere kleuren en veel embellies (ik scrap druk zeg maar), maar ik vind het ook erg leuk om buiten mijn “comfort zone” te scrappen. Al zeggen familie en vrienden dat ze mijnscrapwerk er dan toch gelijk uithalen.

 

Ik ben Brenda van der Hulst, geboren in 1972 en getrouwd met Ben. Samen hebben we drie prachtkinderen en wonen we in een dorpje in Z-O Friesland. Ik ben in de zomer van 2009 in aanraking gekomen met het scrappen, al bleef het in het begin nog voornamelijk bij kaartjes maken. Het duurde nog ruim een half jaar voordat ik echt layouts ging maken,maar sindsdien ben ik echt verslingerd aan deze geweldige hobby. Tegenwoordig maak ik niet alleen layouts, ook minialbums en kaartjes vind ik erg leuk om te maken. Ik vind de afwisseling erg leuk. Mijn kinderen zijn mijn favoriete scraponderwerp dus die zullen jullie regelmatig voorbij zien komen in mijn creaties. Naast het moederschap werk ik  ook nog part-time,wat me erg goed bevalt. Andere hobby’s van mij naast het scrappen zijn o.a. lezen, tuinieren, paardrijden, fotograferen en muziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *