Aviodrome

Deze heerlijke zonnige lo heb ik gemaakt met de prachtige nieuwe zomerlijn van Authentique: Summer.

lo 044 Aviodrome 1 kl lo 044 Aviodrome 2 kl lo 044 Aviodrome 3 kl

We zijn in februari naar het Aviodrome geweest en we hadden geluk want het was heerlijk zonnig toen we daar buiten aan het kijken waren.

In het vel wat ik als basis heb gebruikt, zitten prachtige stukken waar ik niets overheen wilde plakken. Op een paar plekken heb ik dit los gesneden en ander papier (of een foto) eronder geschoven. De chevrons en de hexagons zijn ook precies uitgesneden, dat geeft zo’n leuk effect. Het restje van de chevrons heb ik helemaal onderaan vastgeplakt. Alles bij elkaar zijn er dus heel veel laagjes papier. Een aantal randen heb ik “ge-distressed” en met distress inkt (antique linen) aangezet. Een aantal randjes wat niet distressed is heb ik met peacock feathers aangezet.
Van het papier heb ik overigens zowel de voor als achterkant gebruikt. Ook het label “perfect day” staat op een design vel. De pijlen bovenaan zijn een restje van de chevrons die overdwars lopen. Ook heb ik m’n sil weer helemaal ondekt. Naast de titel en datum label zijn ook alle swirls hiermee gesneden. Alle bloemen zijn van Prima.

Gebruikte Materialen:
Authentique Summer, Color Core (scotch & bahama blue), Distress inkt, blender.

P.S.
Tot 9 april geldt de korting Nieuw! 14 dagen 14% korting op de nieuwe Authentique Summer lijn.

7 thoughts on “Aviodrome

  1. Superlootje Annemarie,veel knipwerk(respect!), mooie details. (leuk die kleine glimmertjes hier en daar!)mooie bloemen&swirls! Deze lijn van Authentique heeft een enorm hoog “heb”-gehalte!
    Groetjes,Brenda

  2. ik kijk hier wel vaker op en ik bewonder jullie allemaal. prachtig gewoon. veel succes verder.Maar voor mij Brenda in het bijzonder ,ik denk dat ze die ideeën van boven mee neemt . ( Stuwardes) .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *